Link-uri utile  

   

TELEFON Falesti

   

guvernul

   

muncii

   

consiliul

   

civic

   

terre de h

   

parteneriate

   

keystone

   

guv2

   
   

reclama

   

logo casmed

   

logo advocacy

   

19665114 1278487395606600 686959940031740570 n

   

Poster 111

   

Centre de Asistenţă şi Plasament temporar Socială "ProSperare"

Un copil nu-i copăcel,
el nu crește singurel!
Un copil ne face casa mai fericită, dragostea mai puternică, răbdarea mai mare, mâinile mai liniștite, nopțile mai scurte, zilele mai lungi și viitorul mai sigur.Este adevărat, pentru că așa simt și angajații centrului ,,Prosperare,, care educă și ghidează copii în baza valorilor general umane și a tradițiilor și obiceiurilor strămoșești: de Crăciun, de Paști, de Duminica Mare.
La data de 11.06.2023 in Comuna Risipeni a fost desfășurată activitatea,,Tradiții și obiceiuri de Duminica Mare,, iar colectivul CASS,,Prosperare,, împreună cu beneficiarii au pregătit o frumoasă expoziție ce demonstrează activitatea centrului ,,Prosperare,,
1 Iunie este cel mai bun prilej de a sărbători copilăria şi copiii, de a le oferi iubirea şi aprecierea noastră. Aceasta zi este de obicei sărbătorita cu petreceri și diverse spectacole dedicate copiilor. Pentru a aduce zâmbetul pe buzele copiilor, astăzi la CASS ,,Prosperare”, s.Bocșa a fost desfășurată activitatea ,,Copilărie dulce Păpădie”.
Astăzi, 15 mai , se sărbătorește Ziua Internațională a Familiei.
Colectivul centrului,,Prosperare,, susține și promovează valorile supreme ale familiei:egalitatea, respectul, dragostea, căldura, grija de aproape și susținerea-rămân temelia unei familii unite.
Cu prilejul acestei sărbători inedite, vă dorim ca cei dragi să vă fie mereu alături, să vă susțină în toate începuturile, iar căminul să vă fie bogat în zâmbete, să predomine bunătatea, prosperitatea și emoțiile calde.Să vă dăruiți lumina și să realizați cît mai multe lucruri bune.
Nimic nu este mai important decât familia.