Link-uri utile  

   

TELEFON Falesti

   

guvernul

   

muncii

   

consiliul

   

civic

   

terre de h

   

parteneriate

   

keystone

   

guv2

   
   

reclama

   

logo casmed

   

logo advocacy

   

19665114 1278487395606600 686959940031740570 n

   

Poster 111

   

Serviciul de ingrijire sociala la domiciliu

Ședință de supervizare cu lucrătorii sociali

IMG 9462La 26 februarie 2020 , șefi de serviciu SÎSD au desfășurat Ședință de supervizare de grup mare cu lucrătorii sociali cu referire la revederea Standartelor minime de calitate a Serviciului de îngrijire socială la domiciliu. Acest atelier de lucru a fost benefic pentru lucrătorii sociali că au îmbinat cadrul legal și experințile din teritoriu. Au participat 66 de lucrători sociali, ce au vorbit despre  acordarea serviciilor de calitate acordate beneficiarilor și cele trei tipuri de îngrijire și supraveghere a bătrînilor (îngrijirea primară, postoperatorie, paliativă).

Atelierul de lucru zonal cu schim de experiență sub genericul „Servicul de îngrijire socială la domiciliu și îmbunătățirea calității serviciilor prestate”.

La 30 octombrie curent a fost desfășurat în incinta primăriei Egorovca, Atelierul de lucru zonal cu schim de experiență sub genericul „Servicul de îngrijire socială la domiciliu și îmbunătățirea calității serviciilor prestate”. Au participat lucrătorii sociali din 7 primării și șefi de SÎSD. Au fost dicutate întrebările:

  • Cu privire la Regulamentul cadru al SÎSD și îmbunătățirea calității servicilior prestate.
  • Cu privire la conclucrarea serviciului ASC cu APL, serviciul îngrijire socială la domiciliu pentru îmbunătățirea calității vieții beneficiarilor. Galerie foto.

La data de 29.06.2018, în incinta primăriei comunei Albinetul Vechi, s-a desfasurat o activitate cu tematica ,,Serviciul social de ingrijire la domiciliu şi îmbunătăţirea calităţii serviciilor prestate”. Au fost invitați specialist din cadrul primăriei Navârneţ, Pânzăreni, Musteaţa, Pruteni, Ilenuţa și beneficiarii din comună. Şeful serviciului îngrijire socială la domiciliu, d-na Nina Coman, în conlucrare cu asistentul social comunitar,Inga Paladi, au comunicat celor prezenţi despre formele de îngrijire oferite în cadrul Serviciului şi drepturile beneficiarilor.

Doleanţele celor prezenţi, cu referire la îmbunătățirea calitătii vietii peroanelor in etate si cu dizabilitati prin intermediul serviciilor prestate, au fost luate în calcul şi urmează a fi implementate.Galerie foto.