guvernul

   

muncii

   

consiliul

   

civic

   

terre de h

   

parteneriate

   

keystone

   

guv2

   
   

reclama

   

19665114 1278487395606600 686959940031740570 n

   

Poster 111

   

ras 1

ras2

ras3

Surprize dulci pentru copii

 

   Copiii de la CAS „Împreună” au primit miercuri , 13 aprilie , vizita unei familii, Dna Dora şi Dl Iurii Muntean.Aceștia, avînd rolul de mesageri, au dorit să facă un mic gest de mîngîiere copiilor ocrotiţi în centrul rezidențial.

   Cu toate că ziua de 13 aprilie a fost una posomorîtă şi ploioasă, pentru copiii din cadrul centrului a fost o zi plină de surprize şi bucurii. Surprizele au făcut drum lung, tocmai din frumoasa țară Italia, trimise de fiica oaspeților, Marina Muntean împreună cu prietenii ei , Romanciuc Ianos şi Paolleti Alessandro, care cunosc copiii numai din poze , dar nu au rămas indiferenţi faţă de soarta lor.

Copiii au primit cu mare bucurie dulciuri, cozonaci, biscuiți și îmbrăcăminte şi le-au mulţumit  oaspeţilor pentru activitatea de solidaritate, care au luminat sufletul și gîndul acestor copilași mai puțin norocoși.

b
ii
ll
mm
oo
pp
1/6 
start stop bwd fwd

Continuă acțiunea de salubrizare la CAS „Împreună”

 

   La 07 aprilie, toată echipa centrului împreună cu copiii serviciului de zi şi plasament au participat la curațenia teritoriului din jurul centrului.

   În cadrul curățeniei de primăvară s-au desfășurat următoarele activități: măturatul manual, plantarea florilor și pomilor. De asemenea, au fost colectate deșeurile rezultate de la populație.

   Vremea neobișnuit de frumoasă și caldă, atmosfera lucrativă a contribuit la crearea unui climat prietenos de lucru, participaniţii s-au simțit împliniți, pentru că au reușit să realizeze în echipă un lucru eficient.

c1
c2
c3
c4
c5
cc
1/6 
start stop bwd fwd

   
© Direcția Asistenţă Socială, Protecţie a Familiei şi Copilului,or.Fălești