“NOI, PENTRU CEI CU NEVOI!”

D na Emilia Stimați utilizatori!

       Bine ați venit pe pagina web a Direcției Asistență Socială, Protecție a Familiei și Copilului Fălești, instituția care oferă asistență și sprijin persoanelor aflate  în dificultate - copii, familie, persoane singure, persoane vîrstnice sau cu dizabilități, abuzate, marginalizate, victime ale violenței sau aflate în orice altă situație  de risc.

   DASPFC are rolul de a asigura aplicarea politicilor și strategiilor naționale de asistență socială, dezvoltarea şi gestionarea serviciilor de asistenţă socială în   scopul îmbunătăţirii calităţii vieţii și satisfacerea necesităţilor sociale a persoanelor şi grupurilor aflate în dificultate.

   În acest sens, Direcția  elaborează strategii proprii şi programe de acțiune în domeniu în funcție de nevoile cetățenilor din unitatea administrativ teritorială.

   Împreună cu partenerii noștri, organizații non-guvernamentale, fundații, spitale, școli, alte structuri de resort, suntem aproape de cei care au nevoie de ajutor.

   Permanent, o echipă de profesioniști din cadrul Direcției, este gata să contribuie la identificarea soluțiilor pentru înlăturarea/diminuarea problemelor ce vă frămîntă.

   Sperăm ca informaţia WEB a site-lui nostru să asigure schimbul eficient şi rapid de informaţie între Direcție şi cetăţeni, contribuind la creşterea calităţii serviciilor oferite, precum şi accesibilitatea lor.

Succes și prosperitate tuturor!                                            Cu respect,

 Emilia Ciobanu, șef  DASPFC

   

ras 1

ras2

ras3

Surprize dulci pentru copii

 

   Copiii de la CAS „Împreună” au primit miercuri , 13 aprilie , vizita unei familii, Dna Dora şi Dl Iurii Muntean.Aceștia, avînd rolul de mesageri, au dorit să facă un mic gest de mîngîiere copiilor ocrotiţi în centrul rezidențial.

   Cu toate că ziua de 13 aprilie a fost una posomorîtă şi ploioasă, pentru copiii din cadrul centrului a fost o zi plină de surprize şi bucurii. Surprizele au făcut drum lung, tocmai din frumoasa țară Italia, trimise de fiica oaspeților, Marina Muntean împreună cu prietenii ei , Romanciuc Ianos şi Paolleti Alessandro, care cunosc copiii numai din poze , dar nu au rămas indiferenţi faţă de soarta lor.

Copiii au primit cu mare bucurie dulciuri, cozonaci, biscuiți și îmbrăcăminte şi le-au mulţumit  oaspeţilor pentru activitatea de solidaritate, care au luminat sufletul și gîndul acestor copilași mai puțin norocoși.

b
ii
ll
mm
oo
pp
1/6 
start stop bwd fwd

Continuă acțiunea de salubrizare la CAS „Împreună”

 

   La 07 aprilie, toată echipa centrului împreună cu copiii serviciului de zi şi plasament au participat la curațenia teritoriului din jurul centrului.

   În cadrul curățeniei de primăvară s-au desfășurat următoarele activități: măturatul manual, plantarea florilor și pomilor. De asemenea, au fost colectate deșeurile rezultate de la populație.

   Vremea neobișnuit de frumoasă și caldă, atmosfera lucrativă a contribuit la crearea unui climat prietenos de lucru, participaniţii s-au simțit împliniți, pentru că au reușit să realizeze în echipă un lucru eficient.

c1
c2
c3
c4
c5
cc
1/6 
start stop bwd fwd

   
© Direcția Asistenţă Socială, Protecţie a Familiei şi Copilului,or.Fălești