Mesaj de mulţumire!

     Salutăm cu bucurie şi apreciere implicarea donatorilor la îndemnul transmis de Direcţia Asistenţă Socială, Protecţia Familiei şi Copilului din r-l Făleşti din data de 30 iulie 2018, de a sprijini cu rechizite şcolare elevii din clasele I – XII care fac parte din familii defavorizate.

Astfel donaţiile sponsorilor din Canada în sumă de 7850 lei au fost repartizate pentru procurarea rechizitelor necesare copiilor din 25 de familii defavorizate din primăria Pompa.

I.R.M. “Speranţa” din or. Drochia au donat pentru comuna Egorovca ajutor umanitar în forma de rechizite şcolare, îmbrăcăminte, încălţăminte şi produse alimentare care au fost repartizate către 58 de familii din comună.

Donaţiile oferite de familiile altruiste din r-l Făleşti, hăinuţe, încălţăminte, ghiozdane, rechizite, au fost repartizate copiilor din satele Hiliuţi, Navârneţ, Pînzăreni, Gara-Catranîc.

     Sprijinul oferit a contribuit la îmbunătățirea pregătirii școlare atât în rândul preșcolarilor cât și a școlarilor și implicit la reducerea abandonului școlar, prin motivarea lor şi oferirea ajutorului necesar. Astfel, copiii cu risc de abandon școlar au beneficiat de socializare, sprijin pentru dobândirea abilităților de viață independentă, consiliere psihologică și suport material. Copiii care nu au fost școlarizați corespunzător vârstei sau au abandonat școala și au depășit vârsta de școlarizare au fost sprijiniți să revină la școală.

Beneficiarii campaniei au fost copii cu probleme sociale şi familiale, care se luptă în fiecare zi a vieţii lor pentru a supraveţui sau pentru a continua şcoala – adica pentru toate lucrurile care, în mod normal, par atât de fireşti. Galerie foto.

Vă mulţumim că aţi fost alături de noi ! Vă mulţumim că împreună vom schimba viaţa acestor copii, încât ei să aibă parte de un viitor mai bun!