guvernul

   

muncii

   

consiliul

   

civic

   

terre de h

   

parteneriate

   

keystone

   

guv2

   
   

reclama

   

19665114 1278487395606600 686959940031740570 n

   

Poster 111

   

“NOI, PENTRU CEI CU NEVOI!”

IMG 5529 Stimați utilizatori!

  Bine ați venit pe pagina web a Direcției Generală Asistență Socială, Protecție a Familiei și Copilului Fălești, instituția care oferă asistență și sprijin persoanelor aflate  în dificultate - copii, familie, persoane singure, persoane vîrstnice sau cu dizabilități, abuzate, marginalizate, victime ale violenței sau aflate în orice altă situație  de risc.

   DGASPFC are rolul de a asigura aplicarea politicilor și strategiilor naționale de asistență socială, dezvoltarea şi gestionarea serviciilor de asistenţă socială în   scopul îmbunătăţirii calităţii vieţii și satisfacerea necesităţilor sociale a persoanelor şi grupurilor aflate în dificultate.

   În acest sens, Direcția  elaborează strategii proprii şi programe de acțiune în domeniu în funcție de nevoile cetățenilor din unitatea administrativ teritorială.

   Împreună cu partenerii noștri, organizații non-guvernamentale, fundații, spitale, școli, alte structuri de resort, suntem aproape de cei care au nevoie de ajutor.

   Permanent, o echipă de profesioniști din cadrul Direcției, este gata să contribuie la identificarea soluțiilor pentru înlăturarea/diminuarea problemelor ce vă frămîntă.

   Sperăm ca informaţia WEB a site-lui nostru să asigure schimbul eficient şi rapid de informaţie între Direcție şi cetăţeni, contribuind la creşterea calităţii serviciilor oferite, precum şi accesibilitatea lor.

Succes și prosperitate tuturor!                                            Cu respect,

 Emilia Ciobanu, șef  DGASPFC Fălești

   

Consiliul Raional pentru Protecția Drepturilor Copilului la Pîrlița

67614298 2843300879032336 2549837060462608384 n   La 9 august curent, a fost organizat Consiliul Raional pentru Protecția Drepturilor Copilului cu vizite de       evaluare în primăria Pîrlița. S-au discutat subiectele:

   Cu privire la activitatea Consiliului Local pentru Protecția Drepturilor Copilului pentru perioada anului 2019;

   Cu privire la intreprinderea măsurilor de consolidare a cooperării intersectoriale în vederea prevenirii intrării copilului în dificultate. Rolul serviciilor universale în asigurarea protecției drepturilor copilului;

   Cu privire la informarea și sensibilizarea comunității în asigurarea serviciilor sociale primare și specializate pentru familii cu copii la nivel de comunitate;

    Sa finisat cu subiecte și acțiuni de mobilizarea comunității

   
© Direcția Asistenţă Socială, Protecţie a Familiei şi Copilului,or.Fălești