guvernul

   

muncii

   

consiliul

   

civic

   

terre de h

   

parteneriate

   

keystone

   

guv2

   
   

reclama

   

19665114 1278487395606600 686959940031740570 n

   

Poster 111

   

“NOI, PENTRU CEI CU NEVOI!”

IMG 5529 Stimați utilizatori!

  Bine ați venit pe pagina web a Direcției Generală Asistență Socială, Protecție a Familiei și Copilului Fălești, instituția care oferă asistență și sprijin persoanelor aflate  în dificultate - copii, familie, persoane singure, persoane vîrstnice sau cu dizabilități, abuzate, marginalizate, victime ale violenței sau aflate în orice altă situație  de risc.

   DGASPFC are rolul de a asigura aplicarea politicilor și strategiilor naționale de asistență socială, dezvoltarea şi gestionarea serviciilor de asistenţă socială în   scopul îmbunătăţirii calităţii vieţii și satisfacerea necesităţilor sociale a persoanelor şi grupurilor aflate în dificultate.

   În acest sens, Direcția  elaborează strategii proprii şi programe de acțiune în domeniu în funcție de nevoile cetățenilor din unitatea administrativ teritorială.

   Împreună cu partenerii noștri, organizații non-guvernamentale, fundații, spitale, școli, alte structuri de resort, suntem aproape de cei care au nevoie de ajutor.

   Permanent, o echipă de profesioniști din cadrul Direcției, este gata să contribuie la identificarea soluțiilor pentru înlăturarea/diminuarea problemelor ce vă frămîntă.

   Sperăm ca informaţia WEB a site-lui nostru să asigure schimbul eficient şi rapid de informaţie între Direcție şi cetăţeni, contribuind la creşterea calităţii serviciilor oferite, precum şi accesibilitatea lor.

Succes și prosperitate tuturor!                                            Cu respect,

 Emilia Ciobanu, șef  DGASPFC Fălești

   

Vizită  de  lucru în primăriile Scumpia și Călugăr

 

68384071 2303882196356469 1888532725330083840 n  La 5 august curent, dna Negură Natalia, manager Serviciu Social de Suport Monetar, din cadrul Direcției Generale Asistență Socială Protecție a Familiei și Copilului Fălești a efectuat o vizită de lucru în primăriile  Scumpia și Călugăr, în cadrul căreia a evaluat dosarele în lucru și beneficiarii serviciului.

Totodată,  au fost evaluate la domiciliu familiile/ persoanele care au depus cerere la asistentul social din comunitate pentru a putea beneficia de suport monetar, pentru depășirea situațiilor de dificultate, cărora nu le fac față de sine stătător.

În urma identificării celor strigente necesități, solicitanții dar și asistenții soiali comunitari, au primit recomandări în vederea perfectării actelor necesare pentru referirea către Comisia Raională pentru protecția familiilor/persoanelor aflate în situație de dificultate.

   
© Direcția Asistenţă Socială, Protecţie a Familiei şi Copilului,or.Fălești