guvernul

   

muncii

   

consiliul

   

civic

   

terre de h

   

parteneriate

   

keystone

   

guv2

   
   

reclama

   

19665114 1278487395606600 686959940031740570 n

   

Poster 111

   

“NOI, PENTRU CEI CU NEVOI!”

IMG 5529 Stimați utilizatori!

  Bine ați venit pe pagina web a Direcției Generală Asistență Socială, Protecție a Familiei și Copilului Fălești, instituția care oferă asistență și sprijin persoanelor aflate  în dificultate - copii, familie, persoane singure, persoane vîrstnice sau cu dizabilități, abuzate, marginalizate, victime ale violenței sau aflate în orice altă situație  de risc.

   DGASPFC are rolul de a asigura aplicarea politicilor și strategiilor naționale de asistență socială, dezvoltarea şi gestionarea serviciilor de asistenţă socială în   scopul îmbunătăţirii calităţii vieţii și satisfacerea necesităţilor sociale a persoanelor şi grupurilor aflate în dificultate.

   În acest sens, Direcția  elaborează strategii proprii şi programe de acțiune în domeniu în funcție de nevoile cetățenilor din unitatea administrativ teritorială.

   Împreună cu partenerii noștri, organizații non-guvernamentale, fundații, spitale, școli, alte structuri de resort, suntem aproape de cei care au nevoie de ajutor.

   Permanent, o echipă de profesioniști din cadrul Direcției, este gata să contribuie la identificarea soluțiilor pentru înlăturarea/diminuarea problemelor ce vă frămîntă.

   Sperăm ca informaţia WEB a site-lui nostru să asigure schimbul eficient şi rapid de informaţie între Direcție şi cetăţeni, contribuind la creşterea calităţii serviciilor oferite, precum şi accesibilitatea lor.

Succes și prosperitate tuturor!                                            Cu respect,

 Emilia Ciobanu, șef  DGASPFC Fălești

   

Masa rotundă online

„Rolul echipelor multidisciplinare în soluționarea cazurilor asistate pe domeniul TFU”

La 16 iulie 2020 a fost organizată masa rotundă în format online prin intermediul platformei electronice (BlueJeans), cu genericul „Rolul echipelor multidisciplinare în soluționarea cazurilor asistate pe domeniul TFU în cadrul Sistemului Național de Referire, cu accent sporit pe conlucrare între organele de drept și reprezentanții domeniului social”

108224591 280069809921107 9158809842759275335 nScopul mesei rotunde rezidă în invitarea mai multor EMT raionale pentru discutarea cazurilor asistate și referite, procesul de monitorizare al acestor cazuri, prezentarea experienței fiecărui raion pe acest segment.

La ședință au participat 4 raioane Dondușeni, Florești, Dubăsari și Fălești.

Din raionul Fălești au fost prticipat:

  • șef adjunct- Malachi Lilia;
  • coordonator EMT – Rusnac Natalia;
  • supervizori în ASC- Puga Natalia;
  • supervizori în ASC -Burlacu Natalia;
  • supervizori în ASC -Șiracean Mihaela;

În acestă componență specialiștii responsabili au făcut o prezentare amplă în format PPT cu referire la metodele de referire și soluționare  a cazurilor TFU în raion în cadrul SNR.

La ședința online au luat parte colaboratorii Inspectoratului de Poliție Fălești: Cenușa Maia și Dolgopol Anatol ce au adus date concrete și etape de soluționare a cazurilor VNET.

   
© Direcția Asistenţă Socială, Protecţie a Familiei şi Copilului,or.Fălești