guvernul

   

muncii

   

consiliul

   

civic

   

terre de h

   

parteneriate

   

keystone

   

guv2

   
   

reclama

   

19665114 1278487395606600 686959940031740570 n

   

Poster 111

   

“NOI, PENTRU CEI CU NEVOI!”

IMG 5529 Stimați utilizatori!

  Bine ați venit pe pagina web a Direcției Generală Asistență Socială, Protecție a Familiei și Copilului Fălești, instituția care oferă asistență și sprijin persoanelor aflate  în dificultate - copii, familie, persoane singure, persoane vîrstnice sau cu dizabilități, abuzate, marginalizate, victime ale violenței sau aflate în orice altă situație  de risc.

   DGASPFC are rolul de a asigura aplicarea politicilor și strategiilor naționale de asistență socială, dezvoltarea şi gestionarea serviciilor de asistenţă socială în   scopul îmbunătăţirii calităţii vieţii și satisfacerea necesităţilor sociale a persoanelor şi grupurilor aflate în dificultate.

   În acest sens, Direcția  elaborează strategii proprii şi programe de acțiune în domeniu în funcție de nevoile cetățenilor din unitatea administrativ teritorială.

   Împreună cu partenerii noștri, organizații non-guvernamentale, fundații, spitale, școli, alte structuri de resort, suntem aproape de cei care au nevoie de ajutor.

   Permanent, o echipă de profesioniști din cadrul Direcției, este gata să contribuie la identificarea soluțiilor pentru înlăturarea/diminuarea problemelor ce vă frămîntă.

   Sperăm ca informaţia WEB a site-lui nostru să asigure schimbul eficient şi rapid de informaţie între Direcție şi cetăţeni, contribuind la creşterea calităţii serviciilor oferite, precum şi accesibilitatea lor.

Succes și prosperitate tuturor!                                            Cu respect,

 Emilia Ciobanu, șef  DGASPFC Fălești

   

Activitate online „Regulile de protecție contra virușilor și ce facem când suntem în carantină”

   Reeșind din faptul, că săptămîna aceasta activitatea serviciului o desfășurăm la distanță și copiii se află în carantină, acest fapt însă nu ne împiedică să fim alături de copiii din serviciile sociale APP și CCTF.

   Astfel, la data de 31.03.2020, coordonatorul serviciului de tip familial APP/CCTF, dna Purice Linda, a organizat online activitatea „Regulile de protecție contra virușilor și ce facem cind suntem în carantină?”linda la care au participat copiii și familiile de APP/CCTF. Fiecare familie a reprezentat sub formă de desen, colaj, poezie sau scenetă metodele de prevenire a infecțiilor, precum și regulile de bază în perioada epidemiologică.

  Scopul activității a fost de a analiza nivelul de conștientizare a copilului, privind riscurile infecției și învățarea regulilor de bază, într-un mod și limbaj corespunzător vârstei acestuia.

  STĂM ACASĂ, mesajul cel mai important transmis de copii!

   
© Direcția Asistenţă Socială, Protecţie a Familiei şi Copilului,or.Fălești