guvernul

   

muncii

   

consiliul

   

civic

   

terre de h

   

parteneriate

   

keystone

   

guv2

   
   

reclama

   

19665114 1278487395606600 686959940031740570 n

   

Poster 111

   

“NOI, PENTRU CEI CU NEVOI!”

IMG 5529 Stimați utilizatori!

  Bine ați venit pe pagina web a Direcției Generală Asistență Socială, Protecție a Familiei și Copilului Fălești, instituția care oferă asistență și sprijin persoanelor aflate  în dificultate - copii, familie, persoane singure, persoane vîrstnice sau cu dizabilități, abuzate, marginalizate, victime ale violenței sau aflate în orice altă situație  de risc.

   DGASPFC are rolul de a asigura aplicarea politicilor și strategiilor naționale de asistență socială, dezvoltarea şi gestionarea serviciilor de asistenţă socială în   scopul îmbunătăţirii calităţii vieţii și satisfacerea necesităţilor sociale a persoanelor şi grupurilor aflate în dificultate.

   În acest sens, Direcția  elaborează strategii proprii şi programe de acțiune în domeniu în funcție de nevoile cetățenilor din unitatea administrativ teritorială.

   Împreună cu partenerii noștri, organizații non-guvernamentale, fundații, spitale, școli, alte structuri de resort, suntem aproape de cei care au nevoie de ajutor.

   Permanent, o echipă de profesioniști din cadrul Direcției, este gata să contribuie la identificarea soluțiilor pentru înlăturarea/diminuarea problemelor ce vă frămîntă.

   Sperăm ca informaţia WEB a site-lui nostru să asigure schimbul eficient şi rapid de informaţie între Direcție şi cetăţeni, contribuind la creşterea calităţii serviciilor oferite, precum şi accesibilitatea lor.

Succes și prosperitate tuturor!                                            Cu respect,

 Emilia Ciobanu, șef  DGASPFC Fălești

   

SCHIMB DE EXPERIENŢĂ

Direcția Asistență Socială, Protecție a Familiei Edineț 

în vizită la  Direcția Generală Asistență Socială, Protecție a Familiei și Copilului Fălești

86727981 540158323520251 7717027865417482240 n La 19 februarie 2020, un grup de specialiști din cadrul Direcției Asistență Socială, Protecție a Familiei Edineț au efectuat o vizită de schimb de experienţă în oraşul Fălești.

Scopul acestei vizite este familiarizarea şi studierea serviciilor sociale, precum și preluarea bunelor practici și experiențe.
În cadrul vizitei, participanţii au reuşit să-şi formeze o imagine de ansamblu cu privire la activitatea de asistenţă socială din raionul Făleşti. La fel, aceştia au fost informaţi privind accesul la serviciile sociale şi facilităţile oferite. Vizita propriu-zisă a oferit posibilitatea de a cunoaște aspecte din Serviciul Social „Asistență Persoanală”
Totodată, D-na Emilia Ciobanu, şef Direcție, a menţionat că în ultima perioadă s-a îmbunătăţit considerabil mecanismul de colaborare intersectorială, ceea ce permite garantarea siguranței și bunăstării beneficiarului. De asemenea, au fost aduse exemple concrete de practici 4implementate în raion.
La rândul lor, oaspeții au considerat că ar fi utilă aplicarea practicilor de succes din domeniu în scopul implementării acestora în sistemul de asistență socială din Edineț.

   
© Direcția Asistenţă Socială, Protecţie a Familiei şi Copilului,or.Fălești