guvernul

   

muncii

   

consiliul

   

civic

   

terre de h

   

parteneriate

   

keystone

   

guv2

   
   

reclama

   

19665114 1278487395606600 686959940031740570 n

   

Poster 111

   

“NOI, PENTRU CEI CU NEVOI!”

IMG 5529 Stimați utilizatori!

  Bine ați venit pe pagina web a Direcției Generală Asistență Socială, Protecție a Familiei și Copilului Fălești, instituția care oferă asistență și sprijin persoanelor aflate  în dificultate - copii, familie, persoane singure, persoane vîrstnice sau cu dizabilități, abuzate, marginalizate, victime ale violenței sau aflate în orice altă situație  de risc.

   DGASPFC are rolul de a asigura aplicarea politicilor și strategiilor naționale de asistență socială, dezvoltarea şi gestionarea serviciilor de asistenţă socială în   scopul îmbunătăţirii calităţii vieţii și satisfacerea necesităţilor sociale a persoanelor şi grupurilor aflate în dificultate.

   În acest sens, Direcția  elaborează strategii proprii şi programe de acțiune în domeniu în funcție de nevoile cetățenilor din unitatea administrativ teritorială.

   Împreună cu partenerii noștri, organizații non-guvernamentale, fundații, spitale, școli, alte structuri de resort, suntem aproape de cei care au nevoie de ajutor.

   Permanent, o echipă de profesioniști din cadrul Direcției, este gata să contribuie la identificarea soluțiilor pentru înlăturarea/diminuarea problemelor ce vă frămîntă.

   Sperăm ca informaţia WEB a site-lui nostru să asigure schimbul eficient şi rapid de informaţie între Direcție şi cetăţeni, contribuind la creşterea calităţii serviciilor oferite, precum şi accesibilitatea lor.

Succes și prosperitate tuturor!                                            Cu respect,

 Emilia Ciobanu, șef  DGASPFC Fălești

   

RAIONUL FALEȘTI ÎN VIZITĂ LA PREȘEDINȚIA REPUBLICII MOLDOVA

81191724 2605017469579264 237566787309273088 n

Cu prilejul sărbătorilor de iarnă, Președintele Republicii Moldova Igor Dodon a felicitat astăzi cei 11 copii din Raionul 444Falești care au vizitat Președinția Republicii Moldova. Vizitatorii au efectuat o scurtă excursie prin sediul instituției prezidențiale, s-au  familiarizat cu activitatea acesteia și au asistat la un spectacol extraordinar prezentat de Orchestra Prezidențială și micuții din ansamblul „Picături Muzicale”.

Președintele le-a urat tuturor sărbători luminoase și un An Nou fericit! Din partea Fundației de Binefacere „Din Suflet”, copiilor le-a fost oferite cadouri cu prilejul Anului Nou. De asemenea, copiii au fost serviți cu fructe, dulciuri și biscuiți.

   
© Direcția Asistenţă Socială, Protecţie a Familiei şi Copilului,or.Fălești