guvernul

   

muncii

   

consiliul

   

civic

   

terre de h

   

parteneriate

   

keystone

   

guv2

   
   

reclama

   

19665114 1278487395606600 686959940031740570 n

   

Poster 111

   

“NOI, PENTRU CEI CU NEVOI!”

IMG 5529 Stimați utilizatori!

  Bine ați venit pe pagina web a Direcției Generală Asistență Socială, Protecție a Familiei și Copilului Fălești, instituția care oferă asistență și sprijin persoanelor aflate  în dificultate - copii, familie, persoane singure, persoane vîrstnice sau cu dizabilități, abuzate, marginalizate, victime ale violenței sau aflate în orice altă situație  de risc.

   DGASPFC are rolul de a asigura aplicarea politicilor și strategiilor naționale de asistență socială, dezvoltarea şi gestionarea serviciilor de asistenţă socială în   scopul îmbunătăţirii calităţii vieţii și satisfacerea necesităţilor sociale a persoanelor şi grupurilor aflate în dificultate.

   În acest sens, Direcția  elaborează strategii proprii şi programe de acțiune în domeniu în funcție de nevoile cetățenilor din unitatea administrativ teritorială.

   Împreună cu partenerii noștri, organizații non-guvernamentale, fundații, spitale, școli, alte structuri de resort, suntem aproape de cei care au nevoie de ajutor.

   Permanent, o echipă de profesioniști din cadrul Direcției, este gata să contribuie la identificarea soluțiilor pentru înlăturarea/diminuarea problemelor ce vă frămîntă.

   Sperăm ca informaţia WEB a site-lui nostru să asigure schimbul eficient şi rapid de informaţie între Direcție şi cetăţeni, contribuind la creşterea calităţii serviciilor oferite, precum şi accesibilitatea lor.

Succes și prosperitate tuturor!                                            Cu respect,

 Emilia Ciobanu, șef  DGASPFC Fălești

   
Masa Rotundă cu genericul „Dezvoltarea conceptului de economie socială în raionul Fălești”
 
La 25 noiembrie curent, a fost desfășurată Masa Rotundă cu genericul „Dezvoltarea conceptului de economie socială în raionul Fălești” , în cadrul proiectului ACCES- Asistență pentru Cunoștințe, Compețențe, Antreprenoriat și Succese”.
Specialiștii Direcţiei Generale AsisteIMG 8706nţă Socială, Protecţie a Familiei şi Copilului Făleşti în parteneriat cu reprezentanții AO „Caroma Nord”. 
În cadrul ședinței a fost prezentat totalizarea activității desfășurat pe parcursul implimentării proiectului  „ACCES” , directorul de priect- Constantin Curcă. În cadrul sesiune de informare Sergiu Gurău- Director Executiv AO „Eco-Răzeni” a relatat despre bune practici în domeniul antreprenoriatului social ca expemplu la Conceptul de Economie Socială în Republica Moldova „Floare de Cireș”.
 Activitatea s-a finalizat cu idei de a implica comunitatea în procesul de dezvoltare a Antreprenoriatului Social.
   
© Direcția Asistenţă Socială, Protecţie a Familiei şi Copilului,or.Fălești