guvernul

   

muncii

   

consiliul

   

civic

   

terre de h

   

parteneriate

   

keystone

   

guv2

   
   

reclama

   

19665114 1278487395606600 686959940031740570 n

   

Poster 111

   

“NOI, PENTRU CEI CU NEVOI!”

IMG 5529 Stimați utilizatori!

  Bine ați venit pe pagina web a Direcției Generală Asistență Socială, Protecție a Familiei și Copilului Fălești, instituția care oferă asistență și sprijin persoanelor aflate  în dificultate - copii, familie, persoane singure, persoane vîrstnice sau cu dizabilități, abuzate, marginalizate, victime ale violenței sau aflate în orice altă situație  de risc.

   DGASPFC are rolul de a asigura aplicarea politicilor și strategiilor naționale de asistență socială, dezvoltarea şi gestionarea serviciilor de asistenţă socială în   scopul îmbunătăţirii calităţii vieţii și satisfacerea necesităţilor sociale a persoanelor şi grupurilor aflate în dificultate.

   În acest sens, Direcția  elaborează strategii proprii şi programe de acțiune în domeniu în funcție de nevoile cetățenilor din unitatea administrativ teritorială.

   Împreună cu partenerii noștri, organizații non-guvernamentale, fundații, spitale, școli, alte structuri de resort, suntem aproape de cei care au nevoie de ajutor.

   Permanent, o echipă de profesioniști din cadrul Direcției, este gata să contribuie la identificarea soluțiilor pentru înlăturarea/diminuarea problemelor ce vă frămîntă.

   Sperăm ca informaţia WEB a site-lui nostru să asigure schimbul eficient şi rapid de informaţie între Direcție şi cetăţeni, contribuind la creşterea calităţii serviciilor oferite, precum şi accesibilitatea lor.

Succes și prosperitate tuturor!                                            Cu respect,

 Emilia Ciobanu, șef  DGASPFC Fălești

   

Concertul de caritate

dupa ce l a impresionat pe smiley la zromanii au talent 7 klase lanseaza zfata urbana 1 size24La data de 01 decembrie 2019, ora 12:00, în incinta Palatului de Cultură „Mihai Volontir” din or. Fălești se va desfășura Concertul de caritate dedicat Zilei Internaționale a persoanelor cu dizabilități, la care va evolua Trupa „7 Klase”. Concertul este organizat în susținerea a 7 familii în dificultate. Costul biletului este de 50 lei, o parte din banii colectați din vânzarea biletelor vor acoperi cheltuielile concertului, iar cealaltă parte va fi oferită unei familii cu copii cu dizabilități.

Procurând un bilet, veți avea posibilitatea de a susține persoanele cu dizabilități din raionul Fălești. Sunt binevenite donațiile sub orice formă, în special produse de igienă, sau alimentare.

Numărul biletelor este limitat, pentru procurarea acestora și pentru mai multe informații vă puteți adresa la persoanele de contact: Veronica – 069021746; Mariana – 069546486.

   
© Direcția Asistenţă Socială, Protecţie a Familiei şi Copilului,or.Fălești