guvernul

   

muncii

   

consiliul

   

civic

   

terre de h

   

parteneriate

   

keystone

   

guv2

   
   

reclama

   

19665114 1278487395606600 686959940031740570 n

   

Poster 111

   

“NOI, PENTRU CEI CU NEVOI!”

D na Emilia Stimați utilizatori!

  Bine ați venit pe pagina web a Direcției Asistență Socială, Protecție a Familiei și Copilului Fălești, instituția care oferă asistență și sprijin persoanelor aflate  în dificultate - copii, familie, persoane singure, persoane vîrstnice sau cu dizabilități, abuzate, marginalizate, victime ale violenței sau aflate în orice altă situație  de risc.

   DASPFC are rolul de a asigura aplicarea politicilor și strategiilor naționale de asistență socială, dezvoltarea şi gestionarea serviciilor de asistenţă socială în   scopul îmbunătăţirii calităţii vieţii și satisfacerea necesităţilor sociale a persoanelor şi grupurilor aflate în dificultate.

   În acest sens, Direcția  elaborează strategii proprii şi programe de acțiune în domeniu în funcție de nevoile cetățenilor din unitatea administrativ teritorială.

   Împreună cu partenerii noștri, organizații non-guvernamentale, fundații, spitale, școli, alte structuri de resort, suntem aproape de cei care au nevoie de ajutor.

   Permanent, o echipă de profesioniști din cadrul Direcției, este gata să contribuie la identificarea soluțiilor pentru înlăturarea/diminuarea problemelor ce vă frămîntă.

   Sperăm ca informaţia WEB a site-lui nostru să asigure schimbul eficient şi rapid de informaţie între Direcție şi cetăţeni, contribuind la creşterea calităţii serviciilor oferite, precum şi accesibilitatea lor.

Succes și prosperitate tuturor!                                            Cu respect,

 Emilia Ciobanu, șef  DASPFC

   

Ziua Copiilor a fost marcată la Fălești
printr-un şir de evenimente

   De Ziua Internaţională a Copilului, micuţii făleșteni au avut parte de distracţie şi voie bună la maxim, muzică şi dansuri, jocuri interactive şi multe surprize. Cu ocazia acestei zile semnificative, Direcţia Asistenţă Socială, Protecție a Familiei și Copilului, Direcţia Generală Educaţie în colaborare cu Centrul de Creaţie şi Agrement pentru Copii şi Tineri “Lora Găină” or. Fălești au organizat un şir de manifestări menite să-i distreze pe copii, dar şi pe părinţii acestora.
   Perimetrul havuzului a fost cuprins de chiotele copiilor, care au participat la un program distractiv foarte diversificat: concursuri, ateliere de creație, starturi vesele, concert de muzică și dansuri susținut de colectivele artistice de copii de la grădinițele din raion. Toate au fost luate cu asalt de către cei mici. Totuşi, cea mai mare îmbulzeală a fost la face painting, una din cele mai îndrăgite activităţi ale copiilor. De asemenea, micuții au putut să-şi demonstreze talentul de pictor desenând personajele din pove
știle îndrăgite

Toți copiii prezenți la serbare au primit cadouri , baloane, sucuri, înghețată, rechizite școlare și înca multe alte surprize , oferite cu drag de sponsorii principali ai evenimentului : Lozonschi Viorel , SRL “Babii Nord”, SRL “MOLDRETAIL GROUP”
   Și copiii din sate s-au aflat în centrul atenției pe tot parcursul zilei de 1 iunie. Și asta pentru că, asistenții sociali comunitari împreună cu reprezentanții administrației publice locale și instituțiilor de învățământ au avut grijă ca fiecare prichindel să aibă parte de un program de divertisment cu dulciuri şi multe distracţii. Totodată, au fost oferite colete cu produse alimentare pentru copiii cu dizabilități.
   Ziua Internațională a Copilului a fost marcată și la Centrele de Asistență Socială din raion printr-o serie de concursuri, jocuri distractive, întreceri amuzante, muzică și dans. Angajații centrelor au avut o misiune importantă, să facă toți copiii fericiți. Și se pare că au reușit. Cei mici au participat la ateliere de creație, au interpretat melodii dedicate copilăriei, au dansat și au avut parte de multe surprize plăcute.
   Aducem mulțumire tuturor organizatorilor, sponsorilor și partenerilor care s-au implicat în realizarea acestui frumos eveniment. Mulțumim și celor care au susținut inițiativa de a fi precauți și de a menține ordinea publică, care a fost posibilă cu suportul Inspectoratului de Poliție Fălești.Galerie foto.

   
© Direcția Asistenţă Socială, Protecţie a Familiei şi Copilului,or.Fălești