guvernul

   

muncii

   

consiliul

   

civic

   

terre de h

   

parteneriate

   

keystone

   

guv2

   
   

reclama

   

19665114 1278487395606600 686959940031740570 n

   

Poster 111

   

“NOI, PENTRU CEI CU NEVOI!”

D na Emilia Stimați utilizatori!

  Bine ați venit pe pagina web a Direcției Asistență Socială, Protecție a Familiei și Copilului Fălești, instituția care oferă asistență și sprijin persoanelor aflate  în dificultate - copii, familie, persoane singure, persoane vîrstnice sau cu dizabilități, abuzate, marginalizate, victime ale violenței sau aflate în orice altă situație  de risc.

   DASPFC are rolul de a asigura aplicarea politicilor și strategiilor naționale de asistență socială, dezvoltarea şi gestionarea serviciilor de asistenţă socială în   scopul îmbunătăţirii calităţii vieţii și satisfacerea necesităţilor sociale a persoanelor şi grupurilor aflate în dificultate.

   În acest sens, Direcția  elaborează strategii proprii şi programe de acțiune în domeniu în funcție de nevoile cetățenilor din unitatea administrativ teritorială.

   Împreună cu partenerii noștri, organizații non-guvernamentale, fundații, spitale, școli, alte structuri de resort, suntem aproape de cei care au nevoie de ajutor.

   Permanent, o echipă de profesioniști din cadrul Direcției, este gata să contribuie la identificarea soluțiilor pentru înlăturarea/diminuarea problemelor ce vă frămîntă.

   Sperăm ca informaţia WEB a site-lui nostru să asigure schimbul eficient şi rapid de informaţie între Direcție şi cetăţeni, contribuind la creşterea calităţii serviciilor oferite, precum şi accesibilitatea lor.

Succes și prosperitate tuturor!                                            Cu respect,

 Emilia Ciobanu, șef  DASPFC

   

Sedință de lucru pentru dezvoltarea parteneriatului între DASPFC și Fundația CERI

La 06 februarie curent reprezentanții Fundației CERI au organizat o ședință de lucru cu reprezezentanții DASPFC Fălești în vederea posibilității participării a unui număr mai mare de persoane și a spori calitatea activităților organizate din cadrul Conferinței pentru familii, care va avea loc la 15 mai 2018.

Reprezentanții Fundației au menționat că evenimentul are drept scop împuternicirea familiilor și instruirea lor în subiecte relevante vieții și activității persoanelor care îngrijesc de copii biologici sau cei rămași fără ocrotire părintească.

Totodată, a fost discutat raportul Conferinței pentru familii 2017, au fost prezentate principiile de bază ale activității. Specialiștii DASPFC au fost informați despre eforturile depuse de CERI în vederea ajutorării copiilor și tinerilor din Moldova în procesul creșterii și integrării sociale de succes.

În vederea unei colaborări de lungă durată, specialiștii din cadrul DASPFC şi-au manifestat dorinţa de a participa în cadrul Conferinței vizând, astfel, consolidarea relaţiilor bilaterale.Galerie foto.

   
© Direcția Asistenţă Socială, Protecţie a Familiei şi Copilului,or.Fălești