November 2018
Mo Tu We Th Fr Sa Su
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2
   

guvernul

   

muncii

   

consiliul

   

civic

   

terre de h

   

parteneriate

   

keystone

   

guv2

   
   

reclama

   

19665114 1278487395606600 686959940031740570 n

   

Poster 111

   

“NOI, PENTRU CEI CU NEVOI!”

D na Emilia Stimați utilizatori!

       Bine ați venit pe pagina web a Direcției Asistență Socială, Protecție a Familiei și Copilului Fălești, instituția care oferă asistență și sprijin persoanelor aflate  în dificultate - copii, familie, persoane singure, persoane vîrstnice sau cu dizabilități, abuzate, marginalizate, victime ale violenței sau aflate în orice altă situație  de risc.

   DASPFC are rolul de a asigura aplicarea politicilor și strategiilor naționale de asistență socială, dezvoltarea şi gestionarea serviciilor de asistenţă socială în   scopul îmbunătăţirii calităţii vieţii și satisfacerea necesităţilor sociale a persoanelor şi grupurilor aflate în dificultate.

   În acest sens, Direcția  elaborează strategii proprii şi programe de acțiune în domeniu în funcție de nevoile cetățenilor din unitatea administrativ teritorială.

   Împreună cu partenerii noștri, organizații non-guvernamentale, fundații, spitale, școli, alte structuri de resort, suntem aproape de cei care au nevoie de ajutor.

   Permanent, o echipă de profesioniști din cadrul Direcției, este gata să contribuie la identificarea soluțiilor pentru înlăturarea/diminuarea problemelor ce vă frămîntă.

   Sperăm ca informaţia WEB a site-lui nostru să asigure schimbul eficient şi rapid de informaţie între Direcție şi cetăţeni, contribuind la creşterea calităţii serviciilor oferite, precum şi accesibilitatea lor.

Succes și prosperitate tuturor!                                            Cu respect,

 Emilia Ciobanu, șef  DASPFC

   

Seminar informativ

Recent în incinta grădiniţei “Albinuţa” din s. Horeşti avut loc un seminar informativ cu tematica „Nomenclatorul serviciilor sociale” organizat de către asistentul social comunitar, Dna Ala Guiban în colaborare cu Natalia Bobu, directorul grădiniţei. La seminar au participat 25 de părinţi /îngrijitori care au copii la grădiniţă şi şcoală, membri ai echipei multidisciplinare, precum și specialiști din cadrul DASPFC.

Seminarul a avut drept scop informarea comunităţii cu privire la serviciile sociale prestate de Direcţia Asistenţa Socială, Protecţie a Familiei şi Copilului Făleşti.

În cadrul întâlnirii, discuțiile s-au axat asupra implicării prin mobilizare a comunității în dezvoltarea serviciilor sociale și implementării unor acțiuni capabile să ofere soluții la diverse probleme sociale. De asemenea, cei prezenţi au fost familiarizaţi de către Dna Natalia Rusnac și Dna Eugenia Anii, specialiști din cadrul DASPFC, despre serviciile sociale pentru familii cu copii, persoane în etate şi cu dizabilităţi.

La finele seminarului participanţilor li s-au înmânat certificate de participare.Galerie foto.

   
© Direcția Asistenţă Socială, Protecţie a Familiei şi Copilului,or.Fălești