guvernul

   

muncii

   

consiliul

   

civic

   

terre de h

   

parteneriate

   

keystone

   

guv2

   
   

reclama

   

19665114 1278487395606600 686959940031740570 n

   

Poster 111

   

“NOI, PENTRU CEI CU NEVOI!”

D na Emilia Stimați utilizatori!

  Bine ați venit pe pagina web a Direcției Asistență Socială, Protecție a Familiei și Copilului Fălești, instituția care oferă asistență și sprijin persoanelor aflate  în dificultate - copii, familie, persoane singure, persoane vîrstnice sau cu dizabilități, abuzate, marginalizate, victime ale violenței sau aflate în orice altă situație  de risc.

   DASPFC are rolul de a asigura aplicarea politicilor și strategiilor naționale de asistență socială, dezvoltarea şi gestionarea serviciilor de asistenţă socială în   scopul îmbunătăţirii calităţii vieţii și satisfacerea necesităţilor sociale a persoanelor şi grupurilor aflate în dificultate.

   În acest sens, Direcția  elaborează strategii proprii şi programe de acțiune în domeniu în funcție de nevoile cetățenilor din unitatea administrativ teritorială.

   Împreună cu partenerii noștri, organizații non-guvernamentale, fundații, spitale, școli, alte structuri de resort, suntem aproape de cei care au nevoie de ajutor.

   Permanent, o echipă de profesioniști din cadrul Direcției, este gata să contribuie la identificarea soluțiilor pentru înlăturarea/diminuarea problemelor ce vă frămîntă.

   Sperăm ca informaţia WEB a site-lui nostru să asigure schimbul eficient şi rapid de informaţie între Direcție şi cetăţeni, contribuind la creşterea calităţii serviciilor oferite, precum şi accesibilitatea lor.

Succes și prosperitate tuturor!                                            Cu respect,

 Emilia Ciobanu, șef  DASPFC

   

Admiterea beneficiarului în Serviciu social „Echipă mobilă”

     Membrii echipei multidisciplinare de specialişti s-au întrunit la 02 octombrie curent în cadrul unei şedinţe de lucru, la care au participat: Dna Emilia Ciobanu, șef DASPFC, Dna Elena Spînu, specialist principal în asistența medicală mamei și copilului și Dna Rodica Dreglea, psihopedagog.
     În urma examinării criteriilor de corespundere, echipa multidisciplinară de specialişti au decis admiterea a 11 solicitanți la servicii prestate în cadrul Serviciului, analizând totodată necesităţile individuale ale acestora.
     De asemenea, echipa multidisciplinară a emis o decizie prin care a recomandat specialiştilor din cadrul Serviciului să refere cazul beneficiarilor către alte servicii sociale, în funcţie de necesităţile beneficiarilor: punerea la evidență a persoanelor pentru a beneficia de dreptul la asigurarea cu bilete de tratament balneo-sanatorial, Serviciul social “Respiro” și alte servicii specializate. 
     Membrii prezenți s-au implicat activ în discuții, luând decizii corecte în vederea incluziunii sociale a persoanelor cu dizabilităţi din raion.Galerie foto.

   
© Direcția Asistenţă Socială, Protecţie a Familiei şi Copilului,or.Fălești